????متأسفانه امروزه همچنان شاهد اين قضيه در صنعت هتل داری و غذا و نوشيدني کشور هستیم که هنوز برخي مجموعه ها به صورت سنتی مدیریت میشوند و به دلیل حجم کاری بالا نمی توانند هزینه های خود را به طور دقیق و شفاف کنترل کنند و با توجه به ارقام و اطلاعات اشتباه گزارش گیریهای اشتباه نیز دارند زیرا واحدی به نام کاست کنترل در این مجموعه ها در نظر گرفته نشده کنترلها در صنعت هتلداری و کترینگ به دلیل اینکه حجم کاری بسیاری بالایی برای مدیریت کردن قسمت غذا و نوشابه وجود دارد به وجود آمده اند، زیرا که آنها قادر نیستند که هزینه های آن را کنترل کنند که این مورد باعث ضرر و زیان زیادی برای هتلها و کترینگ ها تخصصی شاهزاده حمزه با بهره گیری از بهترین متخصصین در حوزه کاست کنترل آماده است تا با همه عزیزانی که در عرصه هتلداری و غذا و نوشیدنی فعالیت 
می کنند همکاری تخصصی شاهزاده حمزه⚜
 
???? مدیریت : ابوالفضل شاهزاده حمزه
(دکترای مدیریت