طعم دهنده های محبوب برای طعم دار کردن آجیل و اسنک عبارتند از: پیاز جعفری، پنیری، کچاپ، فلفلی، لیمویی و سرکه نمکی.
طعم دهنده پودری سس رنچ ویژه طعم دار کردن انواع تخمه اعم از تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، تخمه جابانی و تخمه هنوانه مورد استفاده می باشد.
طعم دهنده های شرکت طعم و رنگ فریر برگرفته از مواد اولیه طبیعی و به صورت پودری می باشند.
سایر طعم دهنده های محبوب برای طعم دار کردن آجیل و اسنک عبارتند از: پیاز جعفری، پنیری، کچاپ، فلفلی، لیمویی و سرکه نمکی.
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما در تماس داخلی شیبانی