معمولاً میکروارگانیسم&zwnjها سبب آلودگی، عفونت و فساد می&zwnjشوند. لذا لازم است که این نوع میکروارگانیسم&zwnjها را از بین برده و یا از سطح اجسام حذف کنیم به این عمل میکروب&zwnjکشی یا استریلیزاسیون گفته می&zwnjشود. بنابراین سترون&zwnjسازی مشتمل بر فرآیندی می&zwnjگردد که طی آن تمام میکروارگانیسم&zwnjها، باکتری&zwnjها، قارچ&zwnjها، میکروب&zwnjها و ویروس&zwnjهای زنده از یك شیء یا سطح آن و فضای آن عاری شوند. برای انجام فرآیندهای فوق، روش&zwnjهای شیمیایی، دود دادن، حرارت دادن رایج است ولی درحال حاضر بیشتر از روش&zwnjهای پرتوفرآوری استفاده می&zwnjشود مخصوصاً اینکه در سایر روش&zwnjها، قبل از فرآیند اصلی، سطح اجسام باید به طرز خاصی تمیز و چربی زدایی شود که همیشه این کار آسان نیست و نیازمند صرف هزینه می&zwnjباشد. اما در پرتودهی مواد غذایی علاوه بر سالم و بی خطر بودن، ارزش غذایی و کیفیت طعم موادغذایی را از بین نمی&zwnjبرد و می&zwnjتواند زمان مصرف مواد غذایی را افزایش دهد. شرایط مهم و تأثیرگذار در پرتودهی مواد غذایی ممکن است شامل درجه حرارت مواد غذایی، خلوص، وجود هوا در زمان بسته&zwnjبندی مواد غذایی، مقدار آب و نوع میکروارگانیسم&zwnjهای احتمالی موجود باشد. مسلماً هر یك از این عوامل در تعیین دز و نحوه پرتودهی تعیین کننده خواهد بود. بدین منظور گروه تجاری جهانی عیاران با مشارکت شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو آروان پرتو تکاپ را معرفی محصول با استفاده از امواج مایکرویو علاوه بر تأثیر پرتودهی در حذف باکتری&zwnjهای مواد گیاهی خیلی مؤثرتر از روش&zwnjهای حرارتی یا شیمیایی است. این روش، از تمام روش&zwnjهای استریل کردن سریع&zwnjتر و قابل انعطاف&zwnjتر بوده و نیز مانع بکارگیری گازهای سمی و سرطان&zwnjزا که برای سلامتی و محیط زیست خطرناک هستند، همراه شما کوشا در حفظ محیط زیست