سیستم تولید و بسته بندی سیب زمینی نیمه آماده (فرنچ فرایز) از حساسیت بالایی در زمینه تجهیزات تولیدی برخوردار است. به این صورت که تمامی قطعات و متعلقات آن باید بهترین متریال و کیفیت دارا />
از خصوصیات بارز خط تولیدی سیب زمینی نیمه آماده توسط نوشا ماشین ، سیستم کنترل هوشمند می باشد. کلیه فرآیندهای مربوط به خط تولید بصورت PLC برنامه نویسی گردیده و کنترل آن با حس گرهای بکار گرفته شده در خط تولید صورت می />
فرآیند تولید فرنچ فرایز به طور خلاصه به این صورت است که سیب زمینی از انبار سیب به قسمت سورتینگ منتقل شده و در آنجا سیب ها با سایز مناسب وارد خط تولید می شوند. در ابتدا وارد دستگاه شستشو شده و بعد از آن از طریق اسکرو کانوایر وارد دستگاه پوست گیری می شود. بعد از بازبینی و جدا سازی سیب زمینی ها ی خراب از پروسه تولید محصول وارد هیدروکاترمی از آن برش های سیب به وسیله دستگاه های سورتینگ غربال شده و سایزهای مناسب سیب زمینی فرنچ فرایز وارد خط تولید شود. سپس محصول سورت شده وارد باز بینی می شود این کار می توان از اپتیکال سورتر که کیفیت سیب های خام برش خورده رو بررسی می کند استفاده کرد تکمیل فرآیندسیب زمینی از دستگاه های بلانچر عبور می و مدت زمان عبور فرنچ فرایز از بلانچرهای اولیه و ثانویه برای رسیدن به این مهم بسیار حائز اهمیت است. گرمایش آب بلانچرها توسط بویلر بخار صورت می گیرد. سیب زمینی بلانچ شده بعد از عبور از ویبراتور وارد خشک کن شده تا رطوبت اضافی آن جهت ورود به فرایر گرفته شود. سپس محصول برای سرخ شدن وارد فرایر می شود. سیستم گرمایش روغن فرایر به صورت حرارت غیر مستقیم توسط بویلر روغن داغ و مبدل حرارتی است. سیب زمینی فرنچ فرایز بعد از عبور از فرایر وارد سیستم روغن گیری توسط ویبراتورها شده و روغن اضافی محصول از آن جدا می شود. پس از عبور از خنک کن و پایین آمدن دمای محصول سرانجام سیب زمینی فرنچ فرایز وارد IQF می شود و منجمد شده و مراحل تولید به پایان می />
ظرفیت خط تولید فرنچ فرایز نوشاماشین:
کمترین ظرفیت تولید این دستگاه کیلوگرم در ساعت و بیشترین ظرفیت تولید آنُ کیلوگرم در ساعت می />
نوشاماشین در زمینه ساخت دستگاه های تولید فرنچ فرایز با ظرفیت های پایین به صورت کاملا حرفه ای فعالیت می کند.