مبدا این #آلو_شابلون، شهر کالیفرنیا در کشور آمریکاست
میوه آلو شابلون موریتانی، از #آلو_قطره_طلا و آلو قرمز تُرک درشت تر و از شابلون هایی مثل #شابلون_جارویی و #شابلون_سوپر کوچک تره و وزن بازار پسند و مناسبی رو داره
_________
نکاتی در مورد آلو شابلون موریتانی:
*زمان برداشت:
این رقم #آلو در اواخر خرداد تا اواسط تیر قابل برداشته و طعم شیرین و خوشمزه ای داره????
*ارتفاع درخت:
ارتفاع نهال #آلو_موریتانی با هرس مناسب بین 2 تا 3 متر میمونه و به طول سالانه محصول دهی مناسب با حجم و کیفیت بالایی رو ارائه میده
*آفات و بیماری ها:
درخت #شابلون_موریتانی، در برابر آفات و بیماری ها و کم آبی و یخ زدگی، مقاومت مناسبی داره و با استفاده درست و اصولی از آفت کش ها و تقویتی ها، رشد و باردهی مناسبی رو رقم میزنه
با توجه به زمان برداشت این آلو شابلون که اواخر خرداد تا اواسط تیر اتفاق میفته، این میوه کمترین میزان آسیب و تلفات محصول رو از #حشرات و پارازیت های تابستانه میبینه
*سرمای بهاره:
#نهال_آلو_موریتانی، دیرگله و در مناطقی که سرمای بهاره تا اواخر فروردین دارن، به راحتی قابل کاشت و پرورشه
*زمان محصول دهی نهال:
#نهال_آلو_شابلون موریتانی تولیدی ما پیوندیه و بین دو تا سه سال از زمان کاشت و نگهداری، محصول نوبرانه میده
*نهال ریشه لخت و گلدانی:
#نهال_آلو موریتانی در #نهالستان_و_گلخانه_فروزانی در تمام طول سال به صورت گلدانی ریشه پرس و همزمان از اواخر آذر تا اوایل فروردین به صورت #ریشه_لخت خدمت شما همراهان و عزیزان تقدیم میشه????
لطفا این پست رو با دوستانتون به اشتراک بذارید❤????????