مشاوره و ارایه بهترین فرمولاسیون محصولات لبنی و آبمیوه و نوشیدنی، انواع سس و کنسرو توسط کارشناسان ارشد صنایع غذایی با تجربه در سیستم های ISO و R&D آماده همکاری با شرکت ها و کارخانجات به صورت مشاوره، راه اندازی و مشکل یابی خطوط تولید و />
ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه تاسیس، راه اندازی، تولید، توسعه و تحقیقات
ارائه نقشه های ساختمانی و تاسیسات و پشتیبانی و جزئیات سازه ویژه طرح بر اساس مبنای استاندارد جهت استفاده بهینه از فضای موجود
ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص ماشین آلات مورد نیاز و نقشه چیدمان و ارتباط ماشین آلات در سایت تولید و بخش تاسیسات و پشتیبانی
طراحی و ارائه محصول جدید مطابق با امکانات و شرایط موجود هر واحد تولیدی
ارائه سیستم های موثر کنترل کیفیت در جهت ارتقای محصول و کاهش ضایعات و مرجوعی
معرفی سازندگان داخلی و خارجی ماشین آلات، تهیه و توزیع کنند گان مواد اولیه و اقلام بسته بندی
تدوین استانداردهای داخلی کارخانه جات تولیدی و ارائه مشاوره در خصوص اخذ مجوزهای لازم از مراجع مربوطه
ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص اخذ مجوزهای بین المللی شامل HACCP, ISO, ISO و کالیبراسیون
ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص اخذ مجوز ها از سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی
آموزش پرسنل تولید و کنترل کیفیت واحد تولیدی
ایجاد مرکز تحقیقات صنایع غذایی جهت رفع مشکلات تولیدی در واحد های صنایع غذایی
طراحی و تجهیز بخش های مختلف کارخانه و آزمایشگاه
نمونه برداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه های همکار مور تائید سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی
مهندس بهادر افشار
مشاوره و ارایه بهترین فرمولاسیون محصولات لبنی و آبمیوه و نوشیدنی، انواع سس و کنسرو توسط کارشناسان ارشد صنایع غذایی با تجربه در سیستم های ISO و R&D آماده همکاری با شرکت ها و کارخانجات به صورت مشاوره، راه اندازی و مشکل یابی خطوط تولید و خدمات مشاوره ای در زمینه تاسیس، راه اندازی، تولید، توسعه و تحقیقات
ارائه نقشه های ساختمانی و تاسیسات و پشتیبانی و جزئیات سازه ویژه طرح بر اساس مبنای استاندارد جهت استفاده بهینه از فضای موجود
ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص ماشین آلات مورد نیاز و نقشه چیدمان و ارتباط ماشین آلات در سایت تولید و بخش تاسیسات و پشتیبانی
طراحی و ارائه محصول جدید مطابق با امکانات و شرایط موجود هر واحد تولیدی
ارائه سیستم های موثر کنترل کیفیت در جهت ارتقای محصول و کاهش ضایعات و مرجوعی
معرفی سازندگان داخلی و خارجی ماشین آلات، تهیه و توزیع کنند گان مواد اولیه و اقلام بسته بندی
تدوین استانداردهای داخلی کارخانه جات تولیدی و ارائه مشاوره در خصوص اخذ مجوزهای لازم از مراجع مربوطه
ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص اخذ مجوزهای بین المللی شامل HACCP, ISO, ISO  و کالیبراسیون
ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص اخذ مجوز ها از سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی
آموزش پرسنل تولید و کنترل کیفیت واحد تولیدی
ایجاد مرکز تحقیقات صنایع غذایی جهت رفع مشکلات تولیدی در واحد های صنایع غذایی
طراحی و تجهیز بخش های مختلف کارخانه و آزمایشگاه
نمونه برداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه های همکار مور تائید سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی
مهندس بهادر افشار