پکیج فراوری نخود نخودچی
1_دستگاه بوجاری:جهت سرند کردن غلات و حبوبات به خصوص نخود به کار میرود
2_دستگاه تفت:قابلیت تفت و برشته کردن انواع اجیل و حبوبات و خشکبار و توانایی شور کردن انها را دارد
3_دستگاه رطوبت دهی(دراژه):جهت رطوبت دهی در فرایند تولید نخودچی،طعم دهی و دراژه کردن
4_دستگاه سورتن:جهت پخت،سایش،جداسازی پوست ولپه کردن انواع خشکبار و حبوبات به خصوص نخود مورد استفاده قرار میگیرد
5_دستگاه سورتینگ:جهت جداسازی و الک نمودن نخودچی پخته شده،از پوست و لپه نخودچی و سایزبندی به کار میرود
که شامل 4 قسمت:پوست نخودجی پخته شده،نخود درشت الک شده،نخود دانه بندی شده،نیم دانه تقسیم میشود
6_دستگاه لپه کن نخود
ضمانت یکسال/خدمات پس از فروش سه سال
تماس