به اصفهان بالاترین میزان مقاومت در برابر بیماری آتشک را دارد
#به درختی به ارتفاع حداکثر 5 متر می باشد عمر درخت #به_اصفهان به سال می رسد. بِه اصفهان در مناطق سردسیر و گرمسیر معتدل قابل کشت می باشد
نیاز سرمایی بِه از سایر میوه های دانه دار کمتر است و بین تا ساعت زیر 7 درجه سانتیگراد می باشد.
ظــهور شکوفه های به اصفهان بسیار دیرتر از سایر میوه ها است. بهمین دلیل خطر سرمازدگی بهاره در این میوه بسیار کم />
درخت بِه، به شوری خاک و آب مقاومتر از سایر میوه های دانه دار است و تقریبا به خشکی مقاوم است.
به اصفهان از اوایل مهر ماه تا اواخر آبان برداشت می شود که معمولاً در میان میوه های ســردسیری آخـرین میوه ایست که قابل برداشت است
میوه بِه کمتر بعنوان تازه خوری مصرف می شود و حدود % آن در صنایع مربا سازی و تهیه شربت کاربرد دارد.
دانه به مصرف طبی دارد و در تخفیف سرفه، سینه درد از قدیم متداول بوده است
درحت مادری به اصفهان جهت بازدید کیفیت میوه و باردهی، در نهالستان و گلخانه فروزانی موجود است
ارتباط با آدمین اینستاگرام:
@nahalestanforoozani
@arashforoozani
آدرس کانال تلگرام:
تلفن تماس:
آدرس نهالستان و گلخانه فروزانی:
ساری_بعد از نفت_روبروی هولا_خیابان گلها_دهکده فروزان_قبل از تالار فروزانی_کوچه اقاقیا نهالستان و گلخانه فروزانی