میوه ها و سبزیجات حاوی مقادیر زیادی ویتامین و فیبر هستند. با این حال این دسته از مواد غذایی به دلیل وجود آب میان بافتی، به سرعت فاسد و غیر قابل استفاده می شوند. خشک کردن مواد غذایی راه حلی است که با تبخیر سریع آب موجود در آنها، دوام و ماندگاری را افزایش خواهد داد. با این کار امکان بهره مندی از مواد غذایی مختلف را در زمانی به غیر از فصلی مشخص به دست می آورید. ضمن اینکه میوه های خشک از جمله تنقلات بسیار خوشمزه و جذاب هستند و سبزیجات خشک نیز در انواع سالاد و دسر و غذاهای مختلف استفاده می شوند.
جهت مشاوره رایگان واطلاع از قیمت و سایز دستگاه ها تماس بگیرید.
**ارسال به سراسرکشور**
مدیریت:مهندس حیدرپور