• در تولید بیسکویت های با کیفیت بالا به عنوان امولسیفایر، زیرا می تواند در کاهش مصرف زرده تخم مرغ یا چربی مورد استفاده در ساخت بیسکویت کمک />
• برای بالا بردن سطح کرمی در بستنی استفاده شده است. GMS همچنین برای جلوگیری از جداسازی چربی در یخ های یخ زده نرم، برای حفظ ذرات بسیار خوبی از هوا با راندمان بالا کمک می />
• GMS در شیرینی سازی برای تضمین پخش صحیح روغن های طعم دهنده، برای بهبود بافت و نشان دادن کیفیت استفاده می />
• ایک عامل نرم کننده بسیار مفید برای جویدن آدامس است. ویسکوزیته ترکیب را به یک قوام مطلوب کاهش می دهد و بافت را بهبود می />
• در مارگارین، GMS احساس صاف و نرمی را فراهم می کند و خواص گسترش می یابد. به عنوان تثبیت کننده چربی و آب باقی می ماند و به عنوان عامل ضد انفجار در طی عملیات سرخ کردن عمل می />
• GMS در عملیات برش و بسته بندی بهبود می یابد و ظاهر بهتر را برای مخمر نان می />
• در روغن کره GMS اضافه می شود تا بخشی از روغن آزاد را در طول فرایند کریستالی کند و از جدا شدن فیبر های روغن و بادام در طول ذخیره سازی جلوگیری />
شما میتوانید جهت دریافت اطلاعات و استعلام قیمت با کارشناسان ما در پیشگامان شیمی تماس حاصل بفرمایید />