مبدا #درخت_جمبو کشورهایی مثل هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزیه
به طور کلی درخت #جمبو قابلیت کاشت در همه مناطق آب و هوایی با تابستان گرم و زمستان های خنک و سرد رو داره
از نظر ارتفاع از سطح دریا، درخت جمبو در مناطقی تا ارتفاع متر از سطح دریا قابلیت کاشت و بارآوری ایده آل رو داره
به طور کلی نهال جمبو تایلندی از مناطق گرمسیری تا مناطق جلگه ای آب و هوای معتدله در شمال و جنوب کشور قابل پرورش و محصول گیری هست
میوه #جمبو_تایلندی نسبت به جمبو های معمولی و محلی، درشت تر با گوشت بیشتر، و در زمان پختن، کاملا شیرین میشه
باید بگم که درخت جمبو از ارتفاع متر تا متر از سطح دریا قابلیت کاشت به عنوان درخت زینتی برای طراحی فضای سبز و ایجاد سایه انداز رو داره
#میوه_جمبو در تابستان آماده برداشت میشه و رنگ این میوه بنفش مایل به سیاهه و سایز اون به اندازه یک خرما میرسه و در مناطق گرمسیری جنوب کشور در تیر و مرداد قابل برداشته
تقریبا درصد وزن این میوه خوشمزه رو آب تشکیل میده و هر گرم از این میوه حدودا کیلو کالری داره
طعم میوه #جمبو_تایلندی شیرین در ابتدای رسیدن ملسه و زمانی که کانل میپزه، شیرین میشه
میوه جمبو شامل ویتامین ب، ب2، ب3، ویتامین سی و همینطور مقداری از کلسیم، آهن و کاروتنه
رنگدانه بنفش جمبو همون آنتی اکسیدان مفید این میوه است که بسیاری از خواص ضد التهابی جمبو رو شامل میشه
میوه جمبو برای دیابت بسیار مفیده و تحقیقات دانشمندان نشون داده مصرف جمبو اثرات بسیار مثبتی در کاهش اثرات دیابت داره
درخت جمبو رشد بسیار سریعی داره و میتونه در دو سالگی به سه متر برسه. در کشور ما بیشترین ارتفاع جمبو به تا متر رسیده
سن درخت جمبو به بیش از صد سال میرسه و با کاشت این درخت میتونید سال ها و نسل ها از میوه اون بهره ببرید
درخت جمبو به خشکی و کم آبی مقاومت بالایی داره اما در مناطقی با رطوبت مناسب رشد خوب و باردهی بالایی داره