چای حبابی (بابل تی Bubble tea)از مروارید تاپیوکای پخته شده می توان برای تهیه چای حبابی (نوشیدنی سرد و شیرین) استفاده حبابی / بوبا از ترکیب چای دم کرده همراه با مروارید تاپیوکا، شربت، شیر و تکه های یخ تهیه می چای حبابی را با مروارید تاپیوکای سیاه تهیه می کنند. این مروارید ها مانند مرواریدهای سفید هستند که با دانه های شکر قهوه ای ترکیب شده ذکر است که به دلیل اضافه شدن شکر به این ترکیب، از مصرف زیاد آن پرهیز تاپیوکا (Tapioca Pearls)مروارید های تاپیوکا باید قبل از مصرف جوشانده شوند. برای جوشاندن آن باید 1 قسمت از مروارید تاپیوکا را 8 قسمت آب ترکیب از ترکیب آب و مروارید تاپیوکا، مخلوط حاصل را روی حرارت قرار داده تا جوش مروارید های تاپیوکا روی آب شناور شدن، حرارت را تا حد متوسط کاهش داده و اجازه دهید به مدت تا دقیقه در این حرارت باقی بماند. در این حین آن را هم از اینکه به خوبی حل شد آن را از روی حرارت برداشته، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت تا دقیقه دیگر در این حالت باقی بماند.