جستجو

اسید سیتریک (Citric acid)

(13 رای)
این آگهی رایگان است | | مزایای آگهی ویژه (پس از ویژه شدن آگهی، این هشدار حذف می گردد)
از زمان ثبت آگهی و یا آخرین به روز رسانی آگهی یک ماه گذشته است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی نمایش داده نمی شود.
تعداد بازدید: 1229 | روش های افزایش بازدید
آدرس کوتاه: https://sellfree.ir/30630
مشخصه آیتم: 30630 | گزارش تخلف (5 امتیاز)
به روز رسانی: 22 اسفند 1402 ساعت 08:38:13
تاریخ ثبت: 08 خرداد 1399 ساعت 09:11:13
پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه صنایع غذایی و افزودنی های مجاز خوراکی

✔️انواع اسید سیتریک (Citric acid)

❗ارسال به سراسر کشور
❗کیفیت بالا
❗قیمت رقابتی

جهت کسب اطلاعات بیشتر و نحوه خرید محصولات با ما تماس بگیرید:
?
☎️
اسید سیتریک Citric Acid – جوهر لیمو، یکی از افزودنی‌ها و مواد اولیه غذایی محبوب در اکثر کشورها است، یک اسید آلی ضعیف است که به طور طبیعی در میوه ها و مرکبات وجود دارد. هر ساله بیش از یک میلیون تن تولید می شود. از این ماده به طور گسترده ای به عنوان عامل طعم دهنده در مواد غذایی گوناگون استفاده می شود. در صنعت غذایی علاوه بر طعم دهندگی باعث تنظیم PH نیز می شود. هر چند که طعم تلخی دارد، ولی زمانی که با غذا مخلوط می‌شود، طعمی ترش یا اسیدی به آن‌ می‌دهد. از این ماده به عنوان یک طعم‌دهنده در ساخت ویتامین ث و در تهیه نوشیدنی‌های گازدار استفاده می‌شود. از آن در آب نبات ترش هم استفاده می‌شود. پوشش پودری سفید رنگ آب نبات‌ها اسید سیتریک است. در آماده سازی گوشت، از آن می‌توان به عنوان یک نرم‌ کننده استفاده کرد، به این دلیل که می‌تواند باعث شکسته شدن پروتئین‌های گوشت شود. از آن به عنوان یک عامل تمیزکننده طبیعی هم استفاده ماده گاهی برای ایجاد یک محیط اسیدی و تسهیل فرایند رسیدن به هنگام تولید پنیر، به ویژه موتزارلا استفاده می شود. اسید سیتریک همچنین به طور گسترده ای در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد که از عوامل کنترل pH در صنعت مواد غذایی است. در تولید مربا از اسید سیتریک استفاده میشود بطور کل اسید سیتریک باعث تقویت شیرینی و شیرینی سازی می پودر کریستالی بی رنگ یا سفید است و به طور عمده به عنوان یک ماده نگهدارنده اسیدی، طعم دهنده و نگهدارنده در غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود. همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان، پلاستیسایزر و مواد شوینده استفاده می شود. اسید سیتریک اسید آلی میوه ها و سبزیجات مختلف است، اما بیشتر در انواع لیمو بصورت گسترده وجود دارد. زمانی که از اسید سیتریک نام برده می شود در واقع از یک نگهدارنده طبیعی صحبت میکنیم که همچنین برای افزودن طعم اسیدی (ترش) به غذاها و نوشیدنی های غیر الکلی استفاده می
نظرات سوالات
ثبت نظر (5 امتیاز)
سوال جدید (5 امتیاز)

نقاط قوت


نقاط ضعف


من یک ربات نیستم

طراحی سایت توسط دارکوب با استفاده از سیستم مدیریت محتوای دارکوب. با
10 از درآمدهای این سایت صرف امور خیریه می گردد