جستجو

بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران

(15 رای)
به روز رسانی: 10 دی 1399 ساعت 16:34:37
تاریخ ثبت: 01 دی 1399 ساعت 17:09:36
آدرس کوتاه: https://sellfree.ir/46330
امروزه در عصر تکنولوژی زندگی می کنیم. دنیایی که درآمد افراد از کسب و کارهای اینترنتی به دست می آید. استارت آپ کسب و کاری است که در دنیای امروز  جدید و در حال توسعه است. علاوه بر کشورهای پیشرفته دنیا، شرکت های استارت آپی ایران نیز بسیار رشد کرده و ایده های متنوع و نوینی در آن پرورش یافته است.

برای اینکه بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران را معرفی کنیم ابتدا نیاز است با مفهوم استارت آپ آشنا شویم.

استارتاپ ایرانی

 

استارت آپ چیست؟


شاید فکر کنید استارت آپ به معنی یک شرکت کوچک و پر درآمد باشد. شاید استارتاپ را یک سایت و یا اپلیکیشن بدانید اما هیچ کدام از این معانی برای استارتاپ کامل نیست. استارتاپ سازمانی است که کسب و کاری تکرار پذیر و قابل سنجش را به وجود می آورد. در واقع، افراد خلاق ایده های نوآورانه ای را ارائه می کنند که به کسب درآمد و عرضه خدمات گسترده ای منجر می شود.  استارت آپ مجموعه ای از ایده های خلاقانه است که به یک بیزینس پر درآمد تبدیل می شود.

اکنون که با مفهوم استارت آپ آشنا شدید، می خواهیم موفق ترین و بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران را به شما معرفی کنیم.

بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران کدامند؟


اکنون که رابطه ایران بر اثر تحریم با استارتاپ های خارجی محدود شده است فرصتی دارید تا ایده های خود را ارائه کنید. کافی است از خلاقیت خود استفاده کنید و از الگوهای موفق نمونه های خارجی بیاموزید. آن موقع می توانید بیزینس پرسود و رونق خود را داشته باشید.

دیجی کالا، اولین و بزرگترین استارت آپ ایران


دیجی کالا بزرگترین استارت آپ خرده فروشی اینترنتی ایران است که در سال 1385 تاسیس شد. دیجی کالا توانسته به پربازدید ترین سایت خاورمیانه تبدیل شود. در ایران هم رتبه پرفروش ترین محصولات دیجیتالی و الکترونیکی را دارد. حتی زمانی مقام صد استارت آپ برتر جهان را داشت و رتبه 88 را از آن خود کرد. این سایت در ابتدا محصولات الکترونیکی مانند تلفن همراه و لپتاپ عرضه می کرد اما به تدریج زمینه فعالیت خود را گسترش داد. دیجی استایل زیر مجموعه دیجی کالا است که انواع  پوشاک و اکسسوری را عرضه می کند.

در دیجی کالا حتی امکان ارسال کالاهای سوپرمارکتی به برخی شهرستان ها وجود دارد. اسنپ مارکت نیز در زمینه خرید آنلاین کالاهای سوپر مارکتی استارت آپ موفقی به شمار می رود. با مراجعه به دیجی کالا می توانید به راحتی تمامی محصولات خود را تهیه کنید و از خرید اینترنتی آسان لذت ببرید.

کافه بازار


کافه بازار، از بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران در زمینه تولید اپلیکیشن های اندرویدی است. کافه بازار زمانی شکل گرفت که دسترسی کاربران ایرانی در گوگل پلی به برخی برنامه ها ممنوع شد. شرکت آوای همراه هوشمند با ساخت کافه بازار فضایی را مشابه با گوگل پلی ایجاد کرد. در این اپلیکیشن، نرم افزار های تولید داخل قرار می گیرند که به طور قابل قبولی نیاز کاربران را رفع می کند. کافه بازار کمتر از 5 سال است ساخته شده اما توانسته اعتماد کاربران را در همین مدت کوتاه جلب کند.

اسنپ


ایده استارت آپ اسنپ متعلق به یوبر، بزرگترین شرکت تاکسی رانی دنیاست. اسنپ با افرادی که می خواهند در حوزه تاکسی رانی فعالیت انجام دهند، قرارداد تنظیم می کند. این استارت آپ اپلیکیشنی نیز طراحی کرده که خدمات با کیفیتی را با قیمت بسیار مناسب ارائه می دهد. همچنین پشتیبانی قوی اسنپ باعث جذب مشتریان زیادی می شود.

اسنپ در سال 1393 توسط شهرام شاهکار دانشجوی مهندسی برق و اولین استارت آپ ایرانی حمل و نقل عمومی تاسیس شد. این استارت آپ اولین و بزرگترین شرکت نرم افزاری تاکسی اینترنتی در ایران می باشد که رشد ماهیانه آن به طور میانگین صد در صد است. در اسنپ به عنوان یک عضو مشهور در تجارت الکترونیک ایران، هزاران کاربر به عنوان مسافر یا راننده فعالیت می کنند.

شرکت های استارتاپی ایران

آپارات


شش سالی می گذرد که آپارات به عنوان استارت آپ در زمینه سرویس به اشتراک گذاری ویدئو فعالیت خود را شروع کرده است. آپارات در سال 1380 تاسیس شد ولی در سال 1393 با عضویت رییس جمهور به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. این سایت در واقع نسخه ایرانی سایت یوتیوب است. به علت فیلتر بودن یوتیوب در ایران آپارات توانسته جایگزین مناسبی باشد و درآمد چشمگیری به دست آورد. آپارات در واقع زیرمجموعه شرکت صبا ایده می باشد. در حال حاضر آپارات یکی از بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران است.

جعبه نیز از استارت آپ های معروف ایرانی در زمینه سرویس به اشتراک گذاری ویدئو است.

TAP30


تپسی از بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران، به عنوان رقیبی حرفه ای برای اسنپ در حوزه تاکسی اینترنتی فعالیت می کند. تپسی سامانه هوشمند تاکسی رانی است که در شهرهای تهران، مشهد، شیراز، تبریز، اصفهان و کرج وجود دارد. تپسی هم مانند اسنپ اپلیکیشنی در گوشی های هوشمند راه اندازی کرده است. این استارت آپ در سال 1395 توسط میلاد منشی پور تاسیس شد.

اسنپ فود


اسنپ فود اپلیکیشن سفارش غذا به صورت آنلاین می باشد. این اپلیکیشن موقعیت جغرافیایی رستوران هایی که اسنپ فود با آنها قرارداد تنظیم کرده است را نشان می دهد. سفارش غذا فقط از این رستوران ها امکان پذیر است و پرداخت هزینه به صورت آنلاین می باشد.

مامان پز و چنگال نیز از استارت آپ های موفق ایران در زمینه سفارش آنلاین غذا می باشند. با یک بار سفارش غذا از این طریق به اهمیت وجود استارتاپ های موفق پی خواهید برد!

علی بابا


اولین، معتبرترین و از بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران در حوزه خرید آنلاین بلیط هواپیما و قطار، علی بابا است. علی بابا می تواند در سیستم پروازهای بین المللی پروازهایی را که مقصد یا مبدا آن تهران است، پیدا کند. علی بابا معتبر ترین انتخاب برای خرید بلیط چارتر است زیرا تضمین استرداد آنلاین پرواز کنسل شده حتمی است.

قاصدک 24، مستر بلیط، فلایتیو و تیک بان از دیگر استارت آپ های موفق در این حوزه می باشند. همچنین جاباما و جاجیگا از استارت آپ های موفق در زمینه رزرو هتل محسوب می شوند. اگر قصد دارید به مناطق مختلف جهان سفر کنید، می توانید یکی از این استارت آپ های موفق را انتخاب کنید. سپس با مراجعه به سایت هر کدام به راحتی انواع بلیط اینترنتی را خریداری کرده و هتل رزرو کنید.

دیوار


دیوار بزرگترین استارتاپ نیازمندی های آنلاین در ایران است. در سایت یا اپلیکیشن دیوار کالاهای دست دوم یا نو به فروش می رسند. برای ثبت آگهی در دیوار پرداخت هزینه لازم نیست و آگهی تا یک ماه در سایت باقی می ماند. اگر می خواهید آگهی شما بازدید بیشتری داشته باشد باید با درج ستاره آن را ویژه کنید یا با پرداخت هزینه آن را در بالای لیست فروش قرار دهید.

شیپور نیز یکی دیگر از استارت آپ های معروف ایران در زمینه نیازمندی های آنلاین است.

بامیلو


بامیلو، از بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران که بعد از دیجی کالا، پر بازدید ترین فروشگاه آنلاین ایران است. تنوع محصولات در بامیلو از دیجی کالا بیشتر است ولی در محصولات دیجیتالی فروش کمتری نسبت به دیجی کالا دارد. بامیلو در فروش پوشاک در صدر بازار قرار دارد. به همین علت رقابت شدیدی بین آنها به وجود آمده است. رامتین منزهیان بامیلو را در سال 1393 تاسیس کرد.

در این مقاله سعی کردیم تا بزرگترین شرکت های استارت آپی ایران را معرفی کنیم. بدون شک تعداد زیادی از استارت آپ های موفق در کشور فعالیت می کنند. این شرکت ها علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی، به آسایش کاربران برای زندگی در دنیای مدرن کمک بزرگی می کنند.
نظرات سوالات
ثبت نظر (5 امتیاز)
سوال جدید (5 امتیاز)

نقاط قوت


نقاط ضعف


من یک ربات نیستم

آیتم های مرتبط

10 سایت برتر درج آگهی در ایران

امروزه یکی از کارهایی که در بازاریابی دیجیتال میتواند هر کسب و کاری را متحول سازد، ثبت آگهی وتبلیغ در گوگل از طریق...

ثبت پست مهمان با لینک های فالو

پست مهمان یکی از رایج ترین و قدیمی ترین روش ها برای لینک سازی در بین سئوکاران است. این روش بک لینک سازی برای صاحبان...

اپلیکیشن های ثبت آگهی رایگان

جهت ثبت آگهی در اینترنت می توانید از دو طریق طریق سایت ثبت آگهی و برنامه ثبت آگهی اقدام نمایید. برنامه ها و سایت...

سایت های برتر آگهی رایگان

سایت های بسیار زیادی جهت ثبت آگهی در کشور وجود دارند که از معروف ترین آنها وب سایت رایگان بفروش، دیوار و شیپور می...

آیا خرید گوشی آیفون ۱۳ در ایران در سال ۱۴۰۳ هنوز ارزش دارد؟

خرید گوشی آیفون در ایران همواره به عنوان یک تصمیم چالش‌برانگیز مطرح بوده است، به ویژه با توجه به شرایط بازار و...

اگهی رایگان در سراسر ایران

تبلیغ رایگان برای کسب‌وکار تازه تاسیس از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که به طور بالقوه در تعیین نتیجه آنها نقش...

آگهی رایگان در سراسر ایران

تبلیغ رایگان برای کسب‌وکار تازه تاسیس از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که به طور بالقوه در تعیین نتیجه آنها نقش...

علت دانه های سفید روی لب بعد از تزریق ژل

دانه های سفید روی لب بعد از تزریق ژل که به فوردایس معروف هستند ممکن است گاهی روی گونه ها نیز ایجاد شوند و معمولا...

معرفی روش های بازاریابی آنلاین

به هر روشی که در آن شخص تلاش می کند تا مخاطب را جذب محصول کرده و به خرید تشویق کند بازاریابی می گویند. بازاریابی به...

چطور میتونم ویدیوهای آموزشی و فایل های دیجیتالی خودم رو بفروشم؟

فروش ویدیوهای آموزشی در هر حوزه و فایل های دیجیتالی از طریق سایت رایگان بفروش (سلفری)

قوانین فروشگاه های اینترنتی (قوانین فروش آنلاین کالا)

قوانین فروشگاه های اینترنتی به اندازه کالایی که ارائه می دهند مهم است. در واقع یکی از مهم ترین مواردی که یک کسب...

سیستم های مدیریت محتوای رایگان برای طراحی سایت

هنگامی که صحبت از ساخت وب سایت هایی می شود که متمرکز بر محتوا هستند، بهترین گزینه معمولاً انتخاب سیستم مدیریت محتوا...

درج آگهی در سایت های تبلیغاتی

عصر حاضر را عصر تکنولوژی و فناوری نامیده‌اند و قطعاً در این عصر یکی از بهترین روش‌های افزایش مشتری از طریق تبلیغات...

طراحی سایت توسط دارکوب با استفاده از سیستم مدیریت محتوای دارکوب. با
10 از درآمدهای این سایت صرف امور خیریه می گردد