ساخت اپلیکیشن فروشگاهی، در زمان امروز که خرید کردن یکی از راه های اساسی برای رفع نیازهای بشر است و زندگی انسان با استفاده از تلفنهای همراه، اینترنت و شبکه های مجازی بر روی دور تند افتاده، یک فکر اقتصادی سودآور است.
در ده سال گذشته با ایجاد سیستم بانکداری آنلاین و سایت های فروش و استقبال مردم از خرید آنلاین طولی نکشید، که تعداد این سایت ها و فروشگاه های اینترنتی به شدت افزایش یافت؛ درحال حاظر افراد بسیار کمی هستند که ممکن است از خرید اینترنتی استفاده نکنند.
با بالا گرفتن تب خرید اینترنتی هرکدام از فروشگاه ها و یا سایت های فروش برای دسترسی آسانتر و سریعتر مشتریان خود، به ساخت اپلیکشن های فروشگاهی اقدام کردن.
درحال حاظر اگر شما محصولی برای فروش دارید، با ساخت اپلیکیشن فروشگاهی مناسب برای فروش و ارائه آن در فضای مجازی میتوانید در کمترین زمان به بیشترین سود برسید.
هنگامی که میخواهید برای محصول و یا خدمات خود اپلیکیشنی طراحی کنید، باید در وحله اول به نیازها و خواسته های مشتریان خود حسابی توجه کنید؛ برای اینکار بهتر است به قسمت نظرات کاربران اپلیکیشن های فروشگاهی و سایت های خرید مراجعه فرمایید تا بتوانید در هنگام ساخت و طراحی برنامه خود از بروز هرگونه اشتباهاتی پیشگیری کنید.
خرید از اپلیکیشن های فروشگاهی، بدون وجود سیستمی برای پرداخت آنلاین تقریبا غیرممکن است. درهنگام ساخت برنامه تا حد امکان سیستم پرداخت آنلاین را ساده و با امنیت بالا طراحی کنید؛ همچنین امکانی ایجاد کنید تا مشتری بتواند قبل از پرداخت از چند زاویه محصول مورد نظر خود را بررسی کند.
از مهمترین امکاناتی که باید هر اپلیکیشنی آن را دارا باشد، امکان ثبت نام و ایجاد حساب کاربری است تا فرد بتواند با استفاده از شماره تماس و یا ایمیل خود به آن دسترسی مجدد داشته باشد. البته بهتر است برای ساخت حساب به مشتریان خود حق انتخاب دهید و برای ترغیب آنها به ایجاد آن از سیستم پاداش و تخفیف استفاده کنید.
یکی از دلایل محبوب بودن سایت های فروشگاهی بزرگ داشتن نوار جست و جوی پیشرفته است؛ با گذاشتن فیلترهای مرتب سازی براساس تاریخ و زمان، حروف الفبا، برندهای موجود در اپلیکیشن و قیمت کالاها امر جست و جو و خرید را برای کاربران خود آسان کنید.
در اپلیکشن فروشگاهی خود شما باید فهرستی قابل جست و جو، رنگی و همراه با عکس محصولات داشته باشید تا امر انتخاب و خرید را برای تمام مشتریان خود (چه آنهایی که دنبال محصولی خاص هستند و یا افرادی که با هدف وارد برنامه یا سایت میشوند ) آسان و جذاب کنید. در این فهرست شما باید مشخصات تمام محصولات خود را اعم از برند، قیمت، کیفیت، سایز، رنگ و... را همراه با عکس باکیفیت آنها وارد کنید.
معمولا مشتریانی که علاقه به خرید اینترنتی دارند دراغلب موارد علاقه مند به انتخاب و خرید چند محصول هستند؛ برای ایجاد یک همچین ویژگی شما نیاز به طراحی خلاقانه یک سبد خرید دارید، تا مشتری بتواند هر لحظه به آن محصولی اضافه و یا حذف کند، همچنین قبل از پرداخت و اتمام خرید تمام محصولات انتخاب شده را بار دیگر بررسی کند.
زمانی که شخصی بخواهد محصولی را به صورت اینترنتی خریداری کند، مایل است تا نظرات باقی کاربران را درباره آن محصول بداند؛ برای اینکار بهتر است تا در قسمت معرفی و خرید محصول قسمتی برای ثبت نظرات کاربران اضافه کنید تا هم مشتری و هم خودتان از کیفیت محصول خریداری شده مطلع شوید.
در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی بهتر است امکانی برای فرستادن محصولات در در درب خانه مشتریان خود فراهم کنید. برای این کار میتوانید با شرکت هایی که ارائه دهنده خدمات پرداخت یا پست هستند قرارداد ببندید.
ممکن است درهنگام خرید و انتخاب محصول و یا پرداخت آنلاین برای مشتری مشکل و یا سوالی ایجاد شود؛ میتوانید با اضافه کردن قسمتی به برنامه به نام پیشتیبانی مشتری امکان تماس آنها را با خودتان و یا شرکتهایی که با آنها همکاری میکنید فراهم کنید.
خواندن نظرات منفی درعین حال که باعث آزار ما میشود اما میتوانند سازنده نیز باشند؛ با استفاده از ثبت بازخورد مشتریان، شما میتوانید بدانید که نقطه قوت شما در چیست و آنرا تقویت کنید و یا نقطات ضعف خود را بشناسید و برای برطرف کردن آنها تلاش کنید.
برخی دیگر از امکانات نیز هستند که باعث جذابتر شدن اپلیکیشن فروشگاهی شما میشود؛ مانند لیست علاقه مندی ها، جستجو برای نزدیکترین فروشگاه ها، دستورالعمل برخی از محصولات، امکان فعال کردن نوتیفیکیشن وغیره.
امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شود.