به روز رسانی: 06 بهمن 1398 ساعت 16:24:41
تاریخ ثبت: 02 مهر 1398 ساعت 18:40:03
واتس آپ تحت وب به چه صورت است
بعد از پیدایش اینترنت در دههی 1960 میلادی، جهان در عرصهی ارتباطات و اطلاعات با تحول شگفتی مواجه شد. با پیدایش اینترنت نبوغ بشری در زمینههای مختلف هر چه بیشتر شکوفا شد. حاصل شکوفایی این نبوغ به وجود آمدن پیامرسانهای مختلف از قبیبل؛ تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک، توئتر و از جمله واتس اپ بود. این پیامرسانها ارتباطات و اطلاعات بشر را هر چه بیشتر گستردهتر کردند. رد و بدل شدن اطلاعات و برقراری ارتباطات از طریق این پیامرسانها آسانتر و سریعتر شدند و از مرزها عبور کردند. امروزه برقراری ارتباط و به اشتراک گذاشتن اطلاعات به داخل یک جامعه محدود نمیشود. اینترنت، پیامرسانها و شبکههای مختلف اجتماعی جهان کنونی را به دهکدهای کوچک تبدیل کردهاند. بدون شک پیشرفت هر چه بیشتر فناوریهای مختلف در آیندهی نه چندان دور بشر را در تحقق یافتن بسیاری از رویاهایش یاری خواهد کرد.
واتس آپ تحت وب
پیامرسانها به خاطر مزایای ارتباطی زیاد و بدون سابقه با سرعت هر چه تمام توجه میلیونها کاربر را در سراسر جهان به راحتی جلب نمودند. یکی از این پیامرسانهای محبوب در دنیا واتس اپ است که در واقع زیر مجموعهی فیسبوک است. تقریبا" میتوان گفت که این پیامرسان در ایران بعد از تلگرام دومین پیامرسان محبوب است. البته با فیلتر شدن تلگرام در ماههای اخیر استفاده از این پیامرسان در کشور بیشتر شده است. امروز کمتر کسی هست که با نسخهی اندروید واتس اپ آشنایی نداشته باشد و یا از آن استفاده نکرده باشد. شرکت مایکروسافت نسخهی تحت وب این پیامرسان را نیز ارائه داده است تا از طریق رایانه نیز بتوان از آن استفاده کرد. در اینجا میخواهیم توضیح دهیم که واتس آپ تحت وب به چه صورت هست؟ پس با ما همراه باشید.
لزوم استفاده از نسخهی تحت وب واتس آپ
شاید با خودتان بگویید که با وجود گوشی تلفن همراه چه نیازی به نسخهی تحت وب واتس آپ هست؟ گوشی تلفن همراه همیشه در دسترس و استفاده از آن راحتتر است. ولی این طور نیست. اولا" گوشی تلفن همراه همیشه هم نمیتواند در دسترس باشد، ممکن است زمانی دچار مشکل شود و یا به دلایلی نتوانیم از آن استفاده کنیم و یا نتوانیم نیازمان را با گوشی برطرف سازیم؛ مثلا" میخواهیم فایلی با حجم بیشتر را برای دوستمان، همکارمان و یا به یک سازمان، مؤسسه و یا جاهایی از این قبیل بفرستیم و این فایلها در کامپیوتر و لپتاپمان هست. در این جور مواقع استفاده از نسخهی تحت وب واتس آپ کار را راحتتر و سریعتر میکند. در واقع این نسخه از واتس آپ به ما کمک میکند فقط با دسترسی دستگاه مورد نظرمان به اینترنت، بتوانیم از واتساپ و قابلیتهایش استفاده کنیم. با واتس آپ تحت وب حتی میتوانیم از طریق تلویزیونهای هوشمند نیز به واتس اپ دسترسی داشته باشیم و با مخاطب مورد نظرمان گفتگو کنیم.
نحوهی فعال کردن واتس آپ تحت وب
برای این که از واتس آپ تحت وب استفاده کنیم باید آن را در دستگاه مورد نظرمان فعال کنیم. برای این کار باید با استفاده از مرورگر دستگاه مورد نظرمان به آدرس https://web.whatsapp.com وارد شویم. در این صفحه ما تصویری را میبینیم که دارای یک QRCode است. حالا باید در گوشی خودتان (دستگاهی که واتس اپ بر روی آن فعال است) وارد واتس اپ شویم و از طریق آیکون ۳ نقطهی بالا و سمت راست آن (از طریق منو)، گزینهی WhatsApp Web را بزنیم. اکنون با زدن گزینهی + در گوشهی سمت راست و بالا، دوربین گوشی ما فعال میشود و یک کادر مربعی اسکن دیده میشود (البته از قبل باید اجازهی دسترسی به دوربین را برای واتساپ داده باشیم). حال کافیست تا گوشی را به طرف QRCode موجود بر روی دستگاه دیگر بگیریم؛ بهطوری که کد موجود در صفحه، دقیقا" در کادر اسکن گوشی ما قرار بگیرد. بعد از اسکن شدن کد، صفحهی وب بهروز شده و واتس آپ تحت وب فعال میشود.
اکنون میتوانیم از طریق دستگاه مورد نظرمان با مخاطبهای خودمان چت کنیم و یا برای او فایلهای صوتی، تصویری و یا هر دو را ارسال کنیم. البته میتوانیم با فعال کردن گزینهی Keep Me Signed in در دفعات بعدی به راحتی وارد واتس آپ شویم و دیگر نیازی نیست که هر بار برای استفاده از نسخهی تحت وب واتس آپ، مراحل قبلی را تکرار کنیم. البته نکاتی هم وجود دارند که با یاد گرفتن آنها استفاده از نسخهی تحت وب واتس آپ آسانتر و جذابتر میشوند. در اینجا به برخی از این نکات اشاره میکنیم.
یادگیری میانبرهای کیبوردی واتس آپ
این میانبرها عبارت هستند از:
- Ctrl + N: شروع یک چت تازه
- Ctrl + Shift + [: چت بعدی
- Ctrl + Shift + ]: چت قبلی
- Ctrl + E: آرشیو چت
- Ctrl + Shift + M: میوت کردن چت
- Ctrl + Backspace: حذف چت
- Ctrl + Shift + U: علامت گذاری به عنوان خوانده نشده
- Ctrl + Shift + N: ایجاد یک گروه جدید
- Ctrl + P: باز کردن پروفایل شخصی
یافتن اموجیها با استفاده از کیبورد
گاهی اوقات ما دوست داریم از اموجیها در گفتگوهایمان استفاده کنیم، مثلا" موقع چت با دوستان نزدیک و یا وقتی که میخواهیم پاسخ پیامی را فقط با یک اموجی بدهیم. در این گونه مواقع میدانیم که با ماوس راحت نمیشود از اموجیها استفاده کرد. اما نسخهی تحت وب واتس آپ این ویژگی جالب را نیز دارد که میتوان از طریق آن با کیبورد اموجیهای مناسب برای گفتگوها را پیدا کرد. برای این کار کافی است در تکست باکس مخصوص چتها یک دو نقطه (
:) بگذاریم و در ادامه اول حروفی را که مربوط به نام انگلیسی یک اموجی میشود، اضافه کنیم.
استفاده از چند حساب کاربری در واتس آپ به صورت همزمان روی یک کامپیوتر یا لپتاپ
برخی از کاربران به دلایل مختلف دوست دارند چند تا حساب کاربری در واتس آپ داشته باشند. برخی هم برای انجام کارهایشان مجبور هستند چند تا حساب کاربری داشته باشند. بر ای این که چند تا حساب کاربری در واتس آپ داشته باشیم، دو تا راه حل وجود دارد. راه حل اول این است که همزمان از دو یا چند مرورگر مختلف استفاده کنیم و با هر یک از آنها وارد یکی از حسابهای کاربری خودمان شویم. راه حل دوم این است که به نسخهی تحت وب واتس آپ برویم و یکی از حسابهای خودمان را در آن فعال کنیم. سپس در تب دیگر به آدرس dyn.web.whatsapp.com وارد شویم و از طریق آن به حساب کاربری دیگر خودمان متصل شویم. این وبسایت در اصل یک پروکسی از نسخهی تحت وب واتس آپ است و از لحاظ امنیتی هیچ مشکلی ندارد.
افزایش میزان سرعت پخش صدای فایلهای صوتی
در کنار WAToolkit افزونهی دیگری به نام Zapp برای نسخهی تحت وب واتس آپ وجود دارد. با نصب این افزونه میتوان میزان سرعت پخش فایلهای صوتی را افزایش داد. امیدواریم این مطلب برایتان مفید باشد و از آن استفادهی لازم را برده باشید.